Logo

Opleidingen

Op zoek naar facility opleidingen voor uzelf of uw medewerkers? Alle opleidingen van F-Academy zijn praktijkgericht en zijn CEDEO erkend. Ook zijn onze facility opleidingen bij u op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat het volledig aansluit bij uw specifieke opleidingswensen.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Agile werken in het kantoor van de toekomst

Werken op basis van Agile en Scrum – in multidisciplinaire teams in korte sprints - is bij steeds meer organisaties in opkomst. Tegelijkertijd wordt de werkvloer overspoeld met nieuwe digitale tools en devices. Wat betekent dit voor de inrichting van de werkomgeving en welke impact heeft dit op de medewerkers?
1 dag | € 490 | Tomorrow@work Meer info >

Best practices in verduurzaming: zo maakt u gebouwen toekomstbestendig

De duurzaamheidseisen die de overheid stelt aan uw gebouwen en de werkomgeving stapelen zich op. Hoe pakt u dit effectief aan?
1 dag | € 490 excl. 21% btw Meer info >

Hospitality Fest 2018

Hoe blijft u klanten en medewerkers verrassen en zorgt u steeds opnieuw voor een ultieme inspiratievolle beleving? Ervaar het op Hospitality Fest 2018! Hospitality Fest heeft de opzet van een festival: in workshops gaat u aan de slag met gerenommeerde ‘artiesten’. Laat u verrassen door ‘gigs’ van nieuwe talenten op het gebied van gastvrijheid.
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Inspiratietour Schiphol: bezoek healing, co-working & smart offices

Een gezonde en ‘slimme’ werkomgeving voorzien van de laatste technische snufjes, die ruimte biedt aan uiteenlopende werkvormen (van co-working tot Agile). Rondom luchthaven Schiphol is het allemaal te vinden in drie aansprekende gebouwen. Ga mee op deze verrassende inspiratietour en leer van Microsoft, Macaw en Douane Schiphol Cargo.
€ 490 excl. 21% btw Meer info >

Inspiratietour Zuidas: bezoek de werkomgeving van de toekomst

Flexibel, duurzaam, circulair én voorzien van slimme technologie voor optimale werkplekken. Ga mee op deze verrassende inspiratietour voor een kijkje in de keuken bij EDGE Olympic, Circl en het nieuwe kantoor van Goede Doelen Loterijen.
€ 490 excl. 21% btw Meer info >

Smart Workplaces: effectievere werkplekken dankzij data?

Sensoren in de werkomgeving bieden een schat aan informatie over kantoorgebruik en werkplekbezetting. Tegelijkertijd maken we nog onvoldoende gebruik van de verzamelde data om echt effectieve werkplekken te creëren; om een werkomgeving te faciliteren waar medewerkers zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren. Dit middagevent biedt inspiratie, tips en best practices om te komen tot effectieve Smart Workplaces.
1 dag | Gratis seminar Meer info >

Smart Workspace & Hospitality Event

Het creëren van de ultieme customer experience in de werkomgeving, daar ligt de focus van facility. Want een aantrekkelijke en gastvrije werkomgeving zorgt voor blije klanten, een hogere productiviteit en engagement van medewerkers. Bovendien bent u een magneet voor nieuw talent. Daarom moet u voortdurend innoveren, steeds meer in high tech én in hospitality de high touch.
€ 690 excl. 21% btw Meer info >

Tomorrow@work 2018

Hoe gaat ons werk - en uw baan - er de komende jaren uitzien? Wat betekent dat voor de inrichting van de werkomgeving en de manier waarop u het werk moet organiseren? En hoe draagt dit maximaal bij aan het vasthouden en binnenhalen van talenten? Tomorrow@work 2018 geeft u op één dag waardevolle input voor het beantwoorden van deze vragen.
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.