Logo

Opleidingen

Op zoek naar facility opleidingen voor uzelf of uw medewerkers? Alle opleidingen van F-Academy zijn praktijkgericht en zijn CEDEO erkend. Ook zijn onze facility opleidingen bij u op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat het volledig aansluit bij uw specifieke opleidingswensen.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Grensoverschrijdend gedrag in organisaties. Nu aanpakken!

Grensoverschrijdend gedrag komt helaas in (bijna) alle organisaties voor. Naast seksueel wangedrag en machtsmisbruik gaat het ook om pesterijen, discriminatie en fysiek of verbaal geweld. Ongewenst gedrag is een veelkoppig monster waar tot op heden te weinig aandacht voor is. Organisaties moeten dit nu snel aanpakken. Leidinggevenden en HR spelen hierin een cruciale rol! Tijdens dit online event hoor je hoe andere organisaties hun beleid in de praktijk brengen, hoe je ongewenst gedrag herkent, voorkomt en bestrijdt en wat de arbeidsrechtelijke aspecten aan grensoverschrijdend gedrag zijn.
Online event | 1 dagdeel | € 399 excl. 21% btw | F-Academy | HR AcademyMeer info >

Inspiratietour Circulair: bezoek duurzaam vitale gebouwen

Circulair, energieneutraal, gerecycled en vitaal. Het is allemaal te vinden in drie toonaangevende duurzame gebouwen rondom Amsterdam. Ga mee op deze verrassende inspiratietour voor een kijkje in de keuken bij Pharos Hoofddorp, Amsterdome en Royal HaskoningDHV.
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Hybride werken

Met meerdere vaccins in aantocht moeten organisaties gaan nadenken over hun post-covid werkstrategie. Wat wordt de nieuwe verhouding tussen remote werken en samenkomen in een kantooromgeving? Is hybride werken de heilige graal? Wat betekent dit voor je personeelsbeleid en de inrichting van de werkomgeving?
€ 469 excl. 21% btw | F-Academy | HR AcademyMeer info >

Tomorrow@work 2021: Terug naar kantoor

Na de zomer zullen de meeste vaccinaties zijn gezet en de beperkingen grotendeels zijn opgeheven. Organisaties werken aan scenario's om terug te keren naar kantoor. Hybride lijkt het sleutelwoord. Maar grote vragen blijven, ook als medewerkers twee of drie dagen per week thuiswerken. Van de kantoorinrichting en bezettingsschema's tot vormen van samenwerken, arbeidsvoorwaarden en risicobeperkingen. Welke vraagstukken zijn van belang om hybride écht en duurzaam te laten werken?
€ 469 excl. 21% btw | F-Academy | HR AcademyMeer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.