Logo

Samen investeren in persoonlijke en professionele groei

F-Academy is gespecialiseerd in het verzorgen van ‘in huis’ opleidingen en trainingen voor facility professionals. De incompany aanpak geeft de mogelijkheid om een programma specifiek te laten aansluiten op de wensen en doelen van jouw team en organisatie. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. We maken een programma op maat en direct toepasbaar op jullie eigen werksituatie. Heb je als team of afdeling een zelfde opleidingsbehoefte? Of ben je met elkaar op zoek naar een opleiding die aansluit op een specifieke leervraag? Dan is een incompany opleiding van F-Academy een effectieve oplossing!

 

Voordelen
Een incompany opleiding van F-Academy biedt verschillende voordelen:

  • de inhoud van de opleiding sluit volledig aan op je organisatiedoelen
  • het programma is direct toepasbaar op de eigen werksituatie, door de inbreng van vragen en cases vanuit de eigen organisatie
  • de in huis aanpak vergroot de onderlinge samenhang en teamgeest, omdat deelnemers groepsgewijs werken aan opdrachten en hun (persoonlijke) ontwikkeling
  • je profiteert van een lage deelnemersprijs en je voorkomt extra reistijd
  • wij plannen de opleiding wanneer het jou uitkomt

"Een leerzame en positieve dag! De incompany training sloot goed aan op onze leerdoelen en verwachtingen. Judith heeft ons met praktische voorbeelden en heldere verhaal goede handvatten gegeven om verder mee te kunnen!"
Elisette Daams, Consultant FM bij TOPdesk


Incompany aanpak van F-Academy
De inhoud en organisatie van alle incompany programma’s worden volledig afgestemd op uw opleidingsbehoeften, leerwensen en casuïstiek. Hiervoor wordt - voorafgaand aan de opleiding - samen met de docent een intakegesprek gevoerd. Op basis hiervan stellen we de definitieve inhoud van het programma en het lesmateriaal samen. Dan ga je met je team en de docent op een door jou gekozen locatie aan de slag. Tijdens het interactieve programma bouw je samen met je collega’s nieuwe kennis op en maak je de concrete vertaling naar je eigen praktijk. 

Of kies je voor exclusief maatwerk?
Ook kunnen we een volledige maatwerkopleiding voor je maken. De inhoud van het programma, de selectie van de docenten en het lesmateriaal wordt dan specifiek voor je organisatie samengesteld.

 

Interesse?
Ben je benieuwd welke programma’s het beste aansluiten bij de wensen van je team of organisatie? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact op met F-Academy via academy@mindcampus.nl of 020 246 7150 voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.
* Verplichte velden

Meer weten?

Neem dan contact op met F-Academy via seminars@mindcampus.nl of 020 - 246 72 00.
© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.