Logo

Samen investeren in persoonlijke en professionele groei

Heeft u als team of afdeling een zelfde opleidingsbehoefte? Of bent u met elkaar op zoek naar een opleiding die aansluit op een specifieke leervraag? Dan is een incompany opleiding van F-Academy een effectieve oplossing!

 

De opleidingen en trainingen van F-Academy kunnen ook bij u ‘in huis’ plaatsvinden. Dat geeft de mogelijkheid om het programma specifiek te laten aansluiten op de wensen en doelen van uw team en organisatie. En ook bij kleinere teams én zeker voor grotere groepen is een incompany programma vaak (flink) goedkoper dan bij open inschrijving! 

 

Voordelen
Een incompany opleiding van F-Academy biedt verschillende voordelen:

  • de inhoud van de opleiding sluit volledig aan op uw organisatiedoelen
  • het programma is direct toepasbaar op de eigen werksituatie, door de inbreng van vragen en cases vanuit de eigen organisatie
  • de in huis aanpak vergroot de onderlinge samenhang en teamgeest, omdat deelnemers groepsgewijs werken aan opdrachten en hun (persoonlijke) ontwikkeling
  • u profiteert van een lagere deelnemersprijs en u voorkomt extra reistijd
  • wij plannen de opleiding wanneer het u uitkomt

"Een leerzame en positieve dag! De incompany training sloot goed aan op onze leerdoelen en verwachtingen. Judith heeft ons met praktische voorbeelden en heldere verhaal goede handvatten gegeven om verder mee te kunnen!"
Elisette Daams, Consultant FM bij TOPdesk


Incompany aanpak van F-Academy
De inhoud en organisatie van alle incompany programma’s worden volledig afgestemd op uw opleidingsbehoeften, leerwensen en casuïstiek. Hiervoor wordt - voorafgaand aan de opleiding - samen met de docent een intakegesprek gevoerd. Op basis hiervan stellen we de definitieve inhoud van het programma en het lesmateriaal samen. Dan gaat u met uw team en de docent op een door u gekozen locatie aan de slag. Tijdens het interactieve programma bouwt u samen met uw collega’s nieuwe kennis op en maakt u de concrete vertaling naar uw eigen praktijk. 


Populaire thema’s

Of kiest u voor exclusief maatwerk?
Ook kunnen we een volledige maatwerkopleiding voor u maken. De inhoud van het programma, de selectie van de docenten en het lesmateriaal wordt dan specifiek voor uw organisatie samengesteld.

 

Interesse?
Bent u benieuwd welke programma’s het beste aansluiten bij de wensen van uw team of organisatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact op met F-Academy via academy@mindcampus.nl of 020 246 7150 voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.
* Verplichte velden

Meer weten?

Neem dan contact op met F-Academy via seminars@mindcampus.nl of 020-5826600.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.