Logo

Over ons

Opleidingen op topniveau voor Facilitair professionals

F-Academy organiseert al vele jaren opleiding- en trainingsprogramma’s voor facility professionals. De facilitaire seminars, masterclasses, leergangen en events ondersteunen de professionals bij het optimaal uitvoeren van hun dagelijks werk binnen de facilitaire organisatie. De programma’s besteden o.a. aandacht aan kennisoverdracht omtrent actuele trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en actuele wet- en regelgeving. Ook wordt gewerkt aan het ontwikkelen van competenties en vaardigheden van de deelnemers. Onze programma's zijn gericht op het werkveld van het facilitair bedrijf en gaan in op thema's als gastvrijheid/hospitality, servicedesk, regievoering, NEN en strategisch facility management. 

 

Bij de ontwikkeling van programma’s werkt de Academy samen met topdocenten, vakexperts en gerenommeerde organisaties die actief zijn op uiteenlopende vakgebieden. Naast open inschrijvingen verzorgen wij voor diverse organisaties binnen zowel de profit als de non-profit sector uiteenlopende op maat trainingen via een uitgebreid incompany aanbod.

 

Alle opleidingen hebben een CEDEO-keurmerk. Daarmee staat het merk niet alleen voor de ontwikkeling van succesvolle FM-professionals, maar ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Heeft u vragen? Gebruik ons contactformulier of neem contact met ons op via 020-5826600.

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.
F-Academy gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten