Logo

Over ons

Flink in Facility

F-Academy is er speciaal voor facility professionals. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in incompanyprogramma's op het gebied van facility management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn.

 

Daarom helpt F-Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van normen en regelgeving tot strategie en beleid. Daarbij stemmen we inhoud, vorm en locatie volledig op jouw wensen af.

 

Lange ervaring in Facility

F-Academy kent een lange historie in Facility. Al sinds de jaren 80 zijn we actief in kennisontwikkeling. Eerst met het Facility Management Magazine (FMM) en de FMM Academy. Later met online informatie onder de merknaam F-Facts en met F-Academy voor facility-opleidingen.

 

Opleidingen op niveau

Ondertussen hebben we een groot op facility gespecialiseerd opleidingsaanbod. We zijn er trots op dat gerenommeerde instituten, organisaties en beroemde namen met ons willen samenwerken. 

 

Cedeo-erkenning

F-Academy heeft een Cedeo erkenning. Dat geeft je de garantie dat wij ‘een aanbieder op niveau zijn’. Volgens de erkenningscriteria van Cedeo is tenminste 80% van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de kwaliteit van de opleidingen. F-Academy heeft zelfs een tevredenheidsscore van maar liefst 97,6%! Elke twee jaar moet de Cedeo erkenning opnieuw worden verdiend. F-Academy heeft al vier keer achtereen het predicaat 'Cedeo erkend' mogen ontvangen.

 

Contact

Hebj je een leervraag voor je organisatie en wil je daarover in gesprek met een opleidingsadviseur van F-Academy? Neem dan contact met ons op. 

  

MindCampus onderdeel van Sijthoff Media

F-Academy is een merk van MindCampus. Onze drijfveer is om bij te dragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van mensen en organisaties. Dat doen we met opleidingen en online media op het gebied van HRM en voor facility management.  

 

MindCampus is onderdeel van Sijthoff Media uit Amsterdam. Dit content-led en community-gedreven mediabedrijf verbindt met media en communities boardroom-members en één miljoen professionals binnen HR, IT, marketing, media, finance, M&A en de overheid.

 

Part of Sijthoff Media

 

 

 

© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.