Logo

Cedeo-erkenning: Hoog rapportcijfer voor F-Academy

Certificeringsorganisatie Cedeo heeft MindCampus in april 2022 opnieuw voor twee jaar het predicaat 'Cedeo-erkend' verleend voor de programma's van F-Academy en HR Academy. De tweejaarlijkse erkenning is voor het zes achtereenvolgende keer verleend. Dit keer met een fraaie klanttevredenheidsscore van 95,8%! 

 

Wat is Cedeo?

Er zijn in Nederland ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten.

 

Een Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen.

 

Wat betekent Cedeo voor u? 

Juist omdat minder dan 10% van de commerciële opleidingsinstituten in Nederland heeft het predicaat 'Cedeo-erkend', zijn we erg trots op deze erkenning. Het laat u zien dat u kunt vertrouwen op onze F-Academy en HR Academy. Want de opleidingen die wij verzorgen, zijn aantoonbaar - in de vorm van kwalitatieve en kwantitatieve criteria - naar volle tevredenheid van de klanten.

 

Voor de periode 2022-2024 heeft deze Cedeo-erkenning extra glans door de fraaie klanttevredenheidsscore van maar liefst 95,8%! 

 

Klanten Vertellen

Naast de Cedeo-erkenning, bieden ook de evaluaties van deelnemers op de review-website Klanten Vertellen inzicht in de kwaliteit van de opleidingen F-Academy. Hieruit blijkt evenees dat de programma's met fraaie cijfers worden beoordeeld en van harte worden aanbevolen. Kijk op Klanten Vertellen wat uw collega's over ons zeggen.

 

© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.