Logo

Zoekresultaten

Er zijn 3 items voor webinar gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Stoppen met thuiswerkgedoe

Train uw brein om de tijd positief en productief door te komen

Hoe zorg je voor een productieve thuiswerkdag? Hoe houd je contact met je collega’s en bewaar je tegelijkertijd de harmonie in de thuiswerksituatie? En hoe waarborg je een goede balans tussen werk en privé? Nu Nederland massaal aan het thuiswerken is, leidt dit ongetwijfeld tot terugkerende frustraties en ‘gedoe’ binnenshuis. Trainer en coach Sander Jansen geeft u in deze gratis webinaropname de nodige tips om thuiswerkgedoe te vermijden en de komende tijd energiek en nuttig door te komen.

Gratis webinar: Terug naar kantoor, maar hoe?

De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen zijn veel organisaties zich aan het voorbereiden op de terugkeer van hun medewerkers naar de werkvloer. Hoe maak je de juiste keuzes bij de (her)inrichting van de werkplekken? En wat wordt de impact op de employee journey en workplace experience? Deze webinaropname biedt inspiratie en praktijkcases voor een aanpak die past bij uw organisatie.

Gratis webinar: Crisismanagement voor facility in tijden van corona

De impact op uw taken, contracten en leveranciers

De coronacrisis heeft grote impact op de manier waarop we werken. Dit heeft ook grote gevolgen voor de facilitaire organisatie. Hoe faciliteer je thuiswerken? Hoe blijf je in verbinding met je eigen team? Welke impact heeft de crisis op bestaande contracten rondom onderhoud, catering, beveiliging en schoonmaak? In deze webinaropname geeft Jordie van Berkel u effectieve tips en adviezen om de facilitaire operatie in tijden van crisis succesvol te blijven aansturen.

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.