Logo

Onno Willemse

SprekersfotoFounder & CEO EQYREIn de afgelopen 15 jaar heeft Onno functies gehad in zowel technologiebedrijven als smart building en smart city-advisering, wat zeer belangrijk is geweest bij het verbinden van bedrijfswaarde met slimme technologie. Hij ziet slim als een tool, niet als een doel op zich en in zijn werk verbindt hij bedrijfsdoelstellingen met het effect van slimme technologie om maximale waarde te leveren voor organisaties, steden en bedrijven.

Onno is onder meer betrokken geweest bij de ontwikkeling van beruchte slimme gebouwen zoals The Edge Amsterdam, De slimme gebouwen van Cisco in San Jose en Toronto en is verder bij verschillende Smart City-projecten betrokken.


Hij is ook lid van de Raad van Advies van de Smart Building Certification (SBC). Bij de ontwikkeling van de certificering heeft Onno een belangrijke rol gespeeld door zijn ervaring met toonaangevende slimme bouwprojecten te delen. Onno heeft constant gepusht om SBC verder te brengen dan technologie, in de richting van resultaten, context, verticals en waardedrijvers. Door dit werk is de certificering geëvolueerd tot wat we nu met trots positioneren als een transformationeel ecosysteem. 

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.