Logo

Opleidingen

Op zoek naar facility opleidingen voor uzelf of uw medewerkers? Alle opleidingen van F-Academy zijn praktijkgericht en zijn CEDEO erkend. Ook zijn onze facility opleidingen bij u op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat het volledig aansluit bij uw specifieke opleidingswensen.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Facilitaire normen in de praktijk: NEN-EN 15221 en ISO 41001

Voor Facility Management zijn er zowel op Europees (NEN-EN 15221) als op globaal (ISO 41001) niveau verschillende facilitaire normen. Waar de oude Nederlandse facilitaire normen (NEN 2748 en NEN 2580) zich alleen focusten op de facilitaire producten en diensten, behandelen de nieuwe het gehele facilitaire werkveld. Deze training biedt u niet alleen inzicht in deze normen, maar gaat tevens dieper in op de praktische implementatie binnen uw organisatie en welke voordelen dit kan bieden.
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

In 10 stappen naar service excellence

Klantafspraken, SLA’s, dienstverleningsovereenkomsten, KPI-rapportages: het zijn allemaal ‘symptomen’ van uw facilitaire dienstverlening. Service excellence en maximale toegevoegde waarde bieden aan uw klanten, dat is waar het écht om draait.
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Training excellent gastheerschap (m/v)

Gastvrijheid maakt dat klanten niet alleen zeer tevreden zijn, ze komen ook graag terug en worden ambassadeurs van uw organisatie. In de Training excellent gastheerschap (m/v) leren uw medewerkers hoe zij het verschil kunnen maken in de beleving van uw klanten en gasten.
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.