Logo

Opleidingen

Op zoek naar facility opleidingen voor uzelf of uw medewerkers? Alle opleidingen van F-Academy zijn praktijkgericht en zijn CEDEO erkend. Ook zijn onze facility opleidingen bij u op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat het volledig aansluit bij uw specifieke opleidingswensen.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Live online boostcamp - Zo maak je de werkomgeving wendbaar

Agile, flexibeler, activiteitgerelateerd of meer projectmatig werken: de wensen voor de werkomgeving kunnen razendsnel veranderen. Hoe sluit u hier soepel en naadloos bij aan met de inrichting van de werkplekken? En hoe kunt u daarbij kostbare verbouwingen voorkomen? In deze live online boostcamp leert u hoe u grip krijgt op inrichtingswensen voor meer flexibiliteit en gaat u aan het werk met concrete oplossingen zonder hoge verbouwingskosten.
2 dagdelen | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Live online boostcamp: Afvalvrije werkomgeving in 9 stappen

Het verminderen van afvalstromen staat hoog op de duurzaamheidsagenda van organisaties. Vanuit facility heeft u de verantwoordelijkheid om toe te werken naar een - liefst - afvalvrije werkomgeving. Hoe kunt u duurzame en circulaire doelstellingen door effectieve afvalreductie concreet maken? Aan welke wettelijke verplichtingen moet u voldoen en hoe creëert u voldoende draagvlak bij medewerkers? Na het volgen van deze live online boostcamp heeft een kant-en-klaar stappenplan voor afvalreductie in uw organisatie.
2 dagdelen | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Live online boostcamp: Lean toepassen op facilitaire processen

Meldingen en verstoringen oplossen is een belangrijk onderdeel van uw werk. Door Lean te gaan werken kunt u hier - en bij andere facilitaire processen - flinke winst boeken. Lean is een verbetermethodiek waarmee u (facilitaire) processen efficiënter kunt inrichten en daarbij de klant centraal stelt. Nu veel mensen vanuit huis werken is dit nog belangrijker én complexer geworden.
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

Live online masterclass: Facilitaire servicedesk

Bent u bezig met het opzetten, doorontwikkelen en optimaliseren van uw facilitaire servicedesk? Zit u in de spagaat van maximale interne dienstverlening tegen minimale kosten? In deze praktische masterclass krijgt u concrete bagage om het ontwerp, de ontwikkeling en het vernieuwen van uw facilitaire servicedesk aan te pakken.
1 dag | € 895 excl. 21% btw Meer info >

Live online masterclass: Roadmap naar hybride werken

Nu de maatschappij weer meer 'open' gaat, is het voor organisaties zaak om de post-covid werkstrategie op orde te krijgen. Hybride werken lijkt nu de oplossingsrichting. Maar wat wordt bij u de verhouding tussen op kantoor en remote werken? In deze masterclass werkt u concreet aan de uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, herinrichten van de werkomgeving en begeleiden de verandering.
€ 1490 excl. 21% btw | F-Academy | HR AcademyMeer info >

Live online masterclass: Verduurzaam uw gebouwen in 5 stappen

De Informatieplicht energiebesparing, de EED-auditplicht, Energieprestatie-eisen, BENG, verplicht C-label. Als gebouweigenaar én huurder moet u tegenwoordig aan allerhande verplichtingen op het gebied van duurzaamheid voldoen. Wat is écht van toepassing op uw specifieke situatie? En hoe kunt u de verduurzaming van uw gebouwen het beste aanpakken, als integraal onderdeel van uw Meerjaren Onderhoudsplan?
1 dag | € 790 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Aan de slag met gebouwonderhoud en inspecties

Nu veel kantoren en andere gebouweneen lage bezetting hebben, is het een goed moment om de status van uw onderhoudsplannen en verplichte keuringen onder de loep te nemen én in actie te komen. Welke normen, wetten en regels gelden er allemaal voor uw gebouw? Tijdens dit live online seminar wordt u bijgepraat over alle relevante regelgeving en krijgt u tips over hoe u deze crisisperiode effectief kunt gebruiken voor gebouwonderhoud en inspecties.
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Facilitaire projecten succesvol sturen

Uw organisatie staat voor een facilitaire uitdaging of activiteit die via een project gerealiseerd moet worden. Binnen dit facilitaire project moet u sturen op belangrijke aspecten zoals tijd, geld, kwaliteit, planning, risico’s, inzet van personeel en/of duurzaamheid. Maar tegelijkertijd beschikt u niet over de vereiste kennis en vaardigheden van een professioneel projectmanager. Dan biedt dit live online seminar uitkomst.
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Gastvrijheid op anderhalve meter

Hoe creëer je een gastvrije beleving terwijl je tegelijkertijd de coronamaatregelen moet handhaven? Hoe bied je persoonlijke aandacht op 1,5 meter afstand? Hoe zorg je voor een veilig gevoel op de werkvloer? En hoe spreek je gasten en medewerkers op een gastvrije manier aan, wanneer ze zich niet aan de afspraken houden? Het online seminar ‘Gastvrijheid op anderhalve meter’ helpt u op weg.
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Gebouwgebonden wet- en regelgeving in én na corona

Welke normen, wetten en regels gelden er allemaal voor uw gebouw? En wat is de impact van corona hierop? Hoe staat het bijvoorbeeld met de ventilatievoorzieningen en het onderhoud van installaties (bij lage bezettingen)? Tijdens dit live online seminar wordt u bijgepraat over alle relevante gebouwgebonden wet- en regelgeving en krijgt u tips over hoe u deze periode effectief kunt gebruiken voor gebouwonderhoud en inspecties.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Rendement vergroten met uw facilitaire servicedesk

De servicedesk is het centrale aanspreekpunt van de facilitaire organisatie waar alle (operationele) klantvragen en meldingen worden ontvangen. Juist daarom is het van belang dat de servicedesk juist nu optimaal functioneert, om bij te dragen aan service excellence, een sterk imago en efficiënte bedrijfsvoering. Maar hoe pakt u het ontwerp, de (door)ontwikkeling en optimalisatie van uw servicedesk in deze hectische en onzekere tijden nu snel en efficiënt aan?
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Strategisch plan voor duurzame huisvesting

U staat voor een uitdaging: een nieuw huisvestingsplan voor uw organisatie. Duurzaamheid is dan een dominant thema. Maar hoe én waar raakt dat het huisvestingsplan? En hoe krijgt u zicht op de behoeften in de toekomst van de steeds veranderende organisatie? Met dit live online seminar maakt u een vliegende start voor een duurzaam én slim huisvestingsplan dat aansluit op de ontwikkelingen van uw organisatie.
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Zo creëer je de ultieme gastreis

Deze zomer gaan de deuren bij veel organisaties weer open. Strenge coronamaatregelen worden afgebouwd, maar oplettendheid blijft geboden. Wat betekent dat voor de ultieme gastvrije gastreis? Wat maakt echte impact op de beleving en hoe organiseer je dat binnen jouw organisatie? Hoe ontwikkel je een gastvrijheidsconcept die gasten/klanten tot ambassadeur maken, maar zorg je tevens voor een blijvend veilig gevoel op de werkvloer?
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

Live online seminar: Zo richt je thuiswerkplekken verantwoord in

Na corona zal hybride werken voor veel medewerkers de dagelijkse praktijk zijn. Maar de zorgplicht van werkgevers houdt niet op buiten de muren van het (kantoor)gebouw. In hoeverre zijn de thuiswerkplekken veilig en volgens de arbo-normen ingericht? En hoe staat het met het mobiliteitsbeleid? Na het volgen van dit online seminar weet u precies wat u vanuit facilitair oogpunt moet doen om de thuiswerkplekken voor de medewerkers van uw organisatie verantwoord in te richten.
€ 299 excl. 21% btw Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.