Logo

Opleidingen

Op zoek naar facility opleidingen voor uzelf of uw medewerkers? Alle opleidingen van F-Academy zijn praktijkgericht en zijn CEDEO erkend. Ook zijn onze facility opleidingen bij u op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat het volledig aansluit bij uw specifieke opleidingswensen.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Afvalvrije werkomgeving in 9 stappen

Het verminderen van afvalstromen staat hoog op de duurzaamheidsagenda van organisaties. Vanuit facility heeft u de verantwoordelijkheid om toe te werken naar een - liefst - afvalvrije werkomgeving. Hoe kunt u duurzame en circulaire doelstellingen door effectieve afvalreductie concreet maken? Aan welke wettelijke verplichtingen moet u voldoen en hoe creëert u voldoende draagvlak bij medewerkers? Na het volgen van deze boostcamp heeft een kant-en-klaar stappenplan voor afvalreductie in uw organisatie.
Boostcamp | 1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Boostcamp: Duurzame mobiliteit

Binnen veel organisaties valt nog veel winst te behalen op het gebied van duurzame mobiliteit. Als facility- of HR-manager bent u, vaak samen met andere collega’s, verantwoordelijk voor het samenstellen van het juiste pakket mobiliteitsvoorzieningen en -regelingen. Ook zorgt u voor het informeren van medewerkers en adviseert u over alternatieven voor duurzamer woon-werkverkeer. In deze live online boostcamp brengt u in kaart welke concrete maatregelen u kunt nemen en leert u hoe u reisgedrag van medewerkers positief kunt beïnvloeden.
1 dag | € 690 excl. 21% btw | F-Academy | HR AcademyMeer info >

Boostcamp: Facilitair management dashboard opstellen

Creëer uw eigen facilitair management dashboard: inzicht in prestaties, aanknopingspunten voor bijsturing en toewerken naar gewenste resultaat!
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Boostcamp: Gastvrijheidstrainer in 1 dag

Hospitality behoort inmiddels tot uw standaard uitrusting, maar uw collega’s zijn nog niet zover. Herkent u dit? Grijp dan deze unieke kans om uzelf in 1 dag te laten klaarstomen tot interne gastvrijheidstrainer! Met de nieuw aangeleerde skills kunt u vervolgens de rest van de organisatie meenemen in uw gastvrijheidsdoelstellingen.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Boostcamp: Lean toepassen op facilitaire processen

Meldingen en verstoringen oplossen is een belangrijk onderdeel van uw werk. Door Lean te gaan werken kunt u hier - en bij andere facilitaire processen - flinke winst boeken. Lean is een verbetermethodiek waarmee u (facilitaire) processen efficiënter kunt inrichten en daarbij de klant centraal stelt. In deze boostcamp leert u hoe u meer uit Lean kunt halen voor de optimalisatie van al uw processen, van contractbeheer tot servicedesk.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Boostcamp: Zo maak je de werkomgeving wendbaar

Agile, flexibeler, activiteitgerelateerd of meer projectmatig werken: de wensen voor de werkomgeving kunnen razendsnel veranderen. Hoe sluit u hier soepel en naadloos bij aan met de inrichting van de werkplekken? En hoe kunt u daarbij kostbare verbouwingen voorkomen? In deze boostcamp leert u hoe u grip krijgt op inrichtingswensen voor meer flexibiliteit en gaat u aan het werk met concrete oplossingen zonder hoge verbouwingskosten.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Flexibele werkplek arrangementen

Met alle ervaringen van thuiswerken, is steeds meer de vraag waarvoor mensen naar kantoor gaan. Wat verwachten medewerkers van het werken op kantoor en waarvoor gaan ze naar kantoor. Voldoet het kantoorconcept nog of zijn er aanpassingen nodig? Nadenken over de kantooromgeving is een ingewikkeld proces. Hoe spelen we in op veranderende behoeftes van medewerkers? Wat doen we met onze vierkante meters? Hoe richten we die in? In deze boostcamp leert u hoe u grip krijgt op inrichtingswensen voor nieuwe vormen van (samen)werken en gaat u aan de slag met vragen uit de praktijk.
Boostcamp | 1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Van gedoe naar blije medewerkers en klanten

Gedoe en facilitaire dienstverlening is een gouden combinatie. Gedoe ontstaat wanneer dingen niet gaan zoals jij, jouw team of de klant het verwacht. Gedoe goed managen levert heel veel op. Gedoe verbindt namelijk: zelfs zonder het gedoe (direct) inhoudelijk op te lossen wordt de relatie versterkt. In deze praktijkgerichte workshop vertalen we de basis van gedoemanagement naar de facilitaire operatie op de vloer.
Boostcamp | 1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.