Logo

Seminar

Binnen de seminars van F-Academy staat úw ontwikkeling centraal. Vandaar dat we werken met hanteerbare groepen van maximaal 20 personen. De docenten van F-Academy behoren tot de top van hun vakgebied en zullen u goed begeleiden. Voorafgaand aan, en ook na de seminars, kunt u per e-mail vragen stellen aan de docenten en advies vragen over problemen waar u mee worstelt. Bij de seminars is een actieve houding nodig om het beste resultaat te bereiken. Er wordt intensief samen geleerd en gewerkt. Neemt u de uitdaging aan om te leren, u te ontwikkelen en dat  toe te passen in de praktijk? Ons motto is: Vandaag geleerd, morgen toegepast!


De seminars van F-Academy zijn ontwikkeld voor:

  • Facility Managers 
  • Facility Professionals 
  • Facility Coöordinatoren

Vragen stellen, nieuwsgierig zijn. Maar vooral de nieuwste informatie krijgen en vaardigheden ontwikkelen die u prikkelen tot nadenken en ondersteunen in uw dagelijkse werk. Ervaar en realiseer, groei en durf met de seminars van F-Academy.Binnenkort beschikbaar

Beter presteren door werkgeluk

Op het seminar ‘Beter presteren door werkgeluk’ krijgt u kennis, best practices en tools aangereikt om de medewerkers in uw organisatie te laten floreren.
€ 590 Meer info >

Bouwstenen voor de ideale werkomgeving

Uit welke elementen bestaat de ideale werkomgeving? Hoe kunt u hier vanuit FM invloed op uitoefenen? Tijdens dit seminar hoort u hier alles over en laten we u ook zelf ervaren wat de impact is van uiteenlopende werkomgevingen.
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

De impact van de AVG op Facility Management

Om de privacy van medewerkers beter te kunnen waarborgen moeten organisaties sinds 25 mei 2018 aantoonbaar voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Kent u de grenzen die gesteld worden aan het verwerken van persoonsgegevens en het uitvoeren van controles?
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Inkoop- en contractmanagement

Een met zorg uitgevoerd inkoopproces draagt bij aan het behalen van het beste resultaat. Het belang van goed contract- en leveranciersmanagement wordt absoluut onderkend, maar hoe richt u dat zodanig in dat de inspanningen maximaal rendement hebben?
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >

Professioneel opdrachtgeverschap voor FM

Vanuit FM heeft u dagelijks te maken met meerdere leveranciers. In het ene geval gaat de relatie jaren terug, in het andere geval betreft het een opdracht van recentere datum. Het kiezen van een leverancier die bij u past is een vak op zich. En als u die leverancier heeft gekozen, hoe zorgt u er dan voor dat de gewenste resultaten tot stand komen?
1 dag | € 590 excl. 21% btw Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.