Logo

Masterclass

Met de praktijkgerichte masterclasses van F-Academy staat úw ontwikkeling centraal. Vandaar dat we werken met hanteerbare groepen van maximaal 20 personen. De docenten van F-Academy behoren tot de top van hun vakgebied en zullen u goed begeleiden. Voorafgaand aan, en ook na de masterclasses, kunt u per e-mail vragen stellen aan de docenten en advies vragen over problemen waar u mee worstelt. Bij de masterclasses is een actieve houding nodig om het beste resultaat te bereiken. Er wordt intensief samen geleerd en gewerkt. Neemt u de uitdaging aan om te leren, u te ontwikkelen en dat  toe te passen in de praktijk? Ons motto is: Vandaag geleerd, morgen toegepast!

 

De masterclasses van F-Academy zijn ontwikkeld voor:

  • Facility Managers 
  • Facility Professionals 
  • Facility Coöordinatoren

Vragen stellen, nieuwsgierig zijn. Maar vooral de nieuwste informatie krijgen en vaardigheden ontwikkelen die u prikkelen tot nadenken en ondersteunen in uw dagelijkse werk. Ervaar en realiseer, groei en durf met de seminars van F-Academy.Binnenkort beschikbaar

Binden en boeien van de interne klant

Investeren in een stabiele klantrelatie en effectieve communicatie met de andere stakeholders op het facilitaire speelveld zijn nodig om door te kunnen groeien naar een toekomstbestendig facilitair bedrijf.
1 dag | € 790 excl. 21% btw Meer info >

Customer Journey in 7 stappen

Denken vanuit de klant draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een toenemende loyaliteit. Het opzetten van een Customer Journey kan u daarbij helpen. Maar wat is een Customer Journey eigenlijk? Tijdens deze masterclass leert u op welke manier u op basis van 7 stappen systematisch de beleving van uw klant of gast in kaart kunt brengen, analyseren en verbeteren.
1 dag | € 790 excl. 21% btw Meer info >

Facilitaire regievoering in de praktijk

Hoe realiseert u een zo groot mogelijke meerwaarde met facilitaire regievoering en maakt u de juiste keuzes op het gebied van uitbesteding? Tijdens deze masterclass krijgt u alles te horen over de praktijk van uitbesteden en regievoering.
1 dag | € 790 excl. 21% btw Meer info >

Gastvrijheid succesvol verankeren in uw organisatie

U heeft een duidelijke visie op gastvrijheid voor uw organisatie, maar hoe brengt u dit hospitality-concept succesvol in de praktijk? En hoe wordt het deel van het DNA van de medewerkers? De praktijk laat zien dat hiervoor een flinke cultuurverandering nodig is. De masterclass 'Gastvrijheid succesvol verankeren in uw organisatie' helpt u op weg.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Masterclass Gastvrij leiderschap

In veranderende werkomgevingen wordt gastvrijheid steeds belangrijker. Bent u ook actief met het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid binnen uw facilitaire organisatie? Zoekt u naar mogelijkheden om door uw leiderschap een bijdrage te leveren aan de gastvrijheidsperformance van uw facilitair bedrijf? In de masterclass Gastvrij leiderschap leert Laura de la Mar u om als gastvrij leider uw medewerkers, uw team én uw zelf te laten groeien in zowel gastvrijheid als persoonlijke ontwikkeling.
1 dag | € 790 excl. 21% btw Meer info >

Masterclass Hospitality met wow-beleving

Wilt u een hospitality concept voor uw organisatie waarbij u een wow-beleving creëert voor uw medewerkers, klanten en gasten? Bent u op zoek naar de juiste aanpak voor het ontwikkelen en realiseren van een op maat gemaakt gastvrijheidsplan? In deze masterclass krijgt u praktische ondersteuning om uw unieke gastvrijheidsconcept te ontwikkelen én in te voeren voor uw eigen organisatie of afdeling.
2 dagen | € 1490 excl. 21% btw Meer info >

Strategisch Huisvestingsplan

Huisvesting: te groot, te duur of gewoon op de verkeerde plek! Constateert u dat uw huisvesting niet meer aansluit bij uw organisatiedoelen? De vraag is dan welke huisvesting uw organisatie wél nodig heeft.
1 dag | € 790 excl. 21% btw Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.