Logo

Tomorrow@work 2018

Voor de juiste match tussen mens en werkplek!

Opleidingbeeld
Hoe gaat ons werk - en uw baan - er de komende jaren uitzien? Wat betekent dat voor de inrichting van de werkomgeving en de manier waarop u het werk moet organiseren? En hoe draagt dit maximaal bij aan het vasthouden en binnenhalen van talenten? Tomorrow@work 2018 geeft u op één dag waardevolle input voor het beantwoorden van deze vragen. Vragen waarmee iedere organisatie momenteel worstelt. Stel uw toekomst veilig en kom voor de antwoorden naar Tomorrow@work!
Prijs: € 590 excl. 21% btw
Info: voor meer informatie www.tomorrow@work.nl

Disruptie? Ook u moet eraan geloven...

 

Door disruptieve innovaties zoals robotisering en Artificial Intelligence verandert de manier waarop we werken de komende jaren spectaculair. Werk wordt smart, Agile, digitaal, virtueel...en daarmee ongrijpbaar. Tegelijkertijd verkeren de arbeidsmarkt en de manier waarop werkomgevingen ingericht zijn in een cruciale overgangsfase.

 

Binnen enkele jaren zal ook uw baan onherkenbaar veranderen!

 

Naast spraakmakende keynotes die de toekomst van werk voor u duiden, kunt u tijdens Tomorrow@work 2018 zelf uw programma samenstellen uit een breed aanbod van cases, College Tours en mini-seminars. Sessies die de eerste contouren van toekomstig werken tonen. Tussendoor is er bovendien ruime gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met vakgenoten met een passie voor innovatie in werk en de werkomgeving. 

 

 

Aanmelden voor Tomorrow@work?

Het event Tomorrow@work bedoeld voor professionals en ondernemers die verantwoordelijk zijn voor het creëren van de optimale werkomgeving, nu en in de toekomst. 

 

Wil u Tomorrow@work 2018 in de Rijtuigenlood in Amersfoort bijwonen? Per registratietermijn is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Alle registratietermijn-deadlines onder voorbehoud van wijzigingen.

  • Early bird € 390 Deadline 7 september 2018 UITVERKOCHT
  • Vroegboekkorting € 490 Deadline 7 oktober 2018 UITVERKOCHT
  • Regular € 590 Deadline 20 november 2018

Kijk voor meer informatie op www.tomorrowatwork.nl

Dit komt er op u af. Bent u er al klaar voor?

 

Hoe moet u werk en de werkomgeving de komende jaren organiseren om de continuïteit van de organisatie te waarborgen? Hoe blijft u een aantrekkelijke werkgever voor behoud en het aantrekken van talent? Wat betekent dit voor werkplekken en kantooromgevingen? Bestaan die straks nog wel...? En wat is de impact van technologie op werken in het algemeen en uw baan in het bijzonder? 

 

Het event Tomorrow@work 2018 geeft visie, biedt duiding, legt verbanden en maakt een koppeling met uw werkpraktijk. Naast spraakmakende keynotes die de toekomst van werk voor u duiden, komen in parallelsessies de eerste innovatieve praktijktoepassingen aan bod.

 

Een greep uit de programma-onderwerpen:

  • onomkeerbare trends en toekomstscenario’s voor werk en de werkomgeving van morgen;
  • disruptieve technologieën zoals robotisering, chatbots, Virtual Reality en Artificial Intelligence;
  • de gevolgen hiervan voor onze manier van werken, uw baan en hoe werk moet worden  georganiseerd;
  • de transformatie van traditionele werkomgevingen tot Smart Buildings en virtuele werkplekken.

Kijk voor het hele programma op www.tomorrowatwork.nl


Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.