Logo

Online event: Tomorrow@work 2020

Corona als gamechanger voor werk en de werkomgeving

Opleidingbeeld
Werkomgevingen worden momenteel met grote inspanning aangepast voor werken op anderhalve meter afstand. Voor de komende tijd zal 'hybride' werken veelal het nieuwe normaal worden: meer thuis en minder op kantoor. Met een reeks grote vraagstukken als gevolg. Van gezondheid en productiviteit tot engagement en gastvrijheid. Met grote impact voor HR en facility management: wat moet op uw beleidsagenda komen en welke keuzes kan u maken?
Prijs: € 349 excl. 21% btw
Info: voor meer informatie www.tomorrowatwork.nl

Tomorrow@work 2020

Het online congres Tomorrow@work 2020 kijkt verder dan de anderhalvemeter werkomgeving en komt met antwoorden op de vraagstukken die hierachter schuilgaan. Experts, ervaringsdeskundigen en vakcollega's geven hun kijk vanuit verschillende invalshoeken. Daarmee kunt u de beleidsagenda van uw organisatie versterken en krijgt u inspiratie voor de oplossingsrichtingen.

 

De grote vragem achter anderhalvemeter-werken 

Het programma is verdeeld over 2 ochtenden (1 & 2 juli) met meer dan 15 keynotes, presentaties en interactieve sessies. U krijgt daarmee een breed overzicht van de urgente vraagstukken rondom de veranderende rol van de (thuis)werkomgeving en wat dit vraagt van de medewerkers in uw organisatie. 

 

Aangezien het congres Tomorrow@work volledig online plaatsvindt, kunt u ook de sessies die u niet heeft bijgewoond achteraf allemaal on demand terugkijken. Bovendien is er in het programma ruime gelegenheid om online te netwerken met vakgenoten.

 

Bekijk de Tomorrow@Work congres-website>>

 

Hoe werkt dit congres?

Tomorrow@work 2020 is een volledig online congres. Dit betekent dat u er niet de deur voor uit hoeft, omdat u alle sessies op uw laptop, pc of tablet live kunt volgen. Tegelijkertijd bieden we een beleving die vergelijkbaar is met een live congres, inclusief de mogelijkheid van interactie met sprekers en netwerken met vakgenoten.

 

En heeft u iets gemist? Geen nood, want u kunt alle sessies na afloop on demand terugkijken!

 

Voor wie is dit online congres?

Tomorrow@work is bedoeld voor HR- en facility professionals, managers en ondernemers die beleidskeuzes rondom het 'anderhalvemeter-werken' moeten maken. Om daarmee medewerkers een passende werkomgeving aan te bieden en hen betrokken en productief te houden.

  

 


Cedeo

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.