Logo

Masterclass Gastvrij leiderschap

Haal het beste uit uzelf en uw team

Opleidingbeeld
In veranderende werkomgevingen wordt gastvrijheid steeds belangrijker. Veel facilitaire organisaties willen gastvrijheid duurzaam ontwikkelen binnen hun teams. Zij maken van gastvrijheid een unique selling point, zodat zowel gasten als medewerkers zich welkom voelen. Bent u ook actief met het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid binnen uw facilitaire organisatie? Zoekt u naar mogelijkheden om door uw leiderschap een bijdrage te leveren aan de gastvrijheidsperformance van uw facilitair bedrijf? In de masterclass Gastvrij leiderschap leert Laura de la Mar u om als gastvrij leider uw medewerkers, uw team én uw zelf te laten groeien in zowel gastvrijheid als persoonlijke ontwikkeling.
Prijs: € 790 excl. 21% btw
Info: Helaas we hebben deze training momenteel niet op de planning, toch interesse? Klik hieronder op 'Houd mij op de hoogte' of vraag 'Incompany info' aan.

Tijdens de masterclass Gastvrij leiderschap maakt u kennis met de principes van gastvrij leiderschap. U leert wat uw team nodig heeft om zich gastvrij te kunnen ontwikkelen. Maar vooral ook leert u welke stimulerende rol u daarin als gastvrij leider kunt spelen. U gaat aan de slag met uw eigen talenten. Ook ontdekt u wat uw team en uzelf stimuleert en belemmert en hoe u uitdagingen binnen de organisatie om kunt zetten in nieuwe patronen en deze patronen binnen de organisatie kunt borgen. 

 

Daarbij komen vragen aan de orde als: 

  • Wat zijn de principes van gastvrij leiderschap?
  • Wat stimuleert en belemmert gastvrij gedrag in de praktijk?
  • Wat is het verschil tussen het managen en het leiden van gastvrijheidsontwikkeling?
  • In hoeverre ben ik een gastvrije leider?
  • Wat zijn uw persoonlijke kwaliteiten, uitdagingen, belemmeringen en kansen?
  • Hoe ontdekt u wat uw team drijft en belemmert?

Inspiratie, positieve energie en zelfinzicht 

Onder begeleiding van trainer, Laura de la Mar, gaat u aan de slag en leert u het beste uit anderen én uit uzelf te halen. Laura beschikt over een schat aan ervaring en best practices die kunnen helpen om met een nieuwe inspiratieboost het verschil te maken. U krijgt praktische tools en tips waarmee u direct aan de slag kunt in de praktijk. Ook leert u andere leidinggevenden kennen en leert u van elkaar. 

 

U doet inspiratie, positieve energie en veel zelfinzicht op. Vooraf krijgt u de gelegenheid om de thema's, die u graag wilt terugzien tijdens de training, te bespreken met de trainer zodat de training optimaal kan worden afgestemd op uw opleidingsbehoefte. De training biedt voldoende ruimte voor interactie met de spreker en de deelnemers onderling.

 

Resultaten

Na afloop van de masterclass heeft u:

  • kennis gemaakt met de principes van gastvrij leiderschap;
  • ontdekt welke kwaliteiten en aandachtspunten u als leider heeft;
  • ontdekt wat uw team nodig heeft om zich gastvrij te ontwikkelen en hoe u daarin een stimulerende of belemmerende rol kunt hebben;
  • geleerd hoe u medewerkers en teams in beweging kunt krijgen én kunt laten groeien in zowel gastvrijheid als persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden (formeel en informeel) en projectleiders die actief gastvrijheid (willen) bevorderen binnen hun (facilitaire) organisaties.

 

Heeft  behoefte om niet alleen te werken aan u de ontwikkeling van uw rol als gastvrij leider, maar wilt u tevens aan de slag met het uitwerken en borgen van een gastvrijheidsconcept binnen uw facilitaire organisatie, dan adviseren wij u ook de masterclass Gastvrijheid en verandermanagement in de praktijk van F-Academy te volgen.

 

Incompany

Wilt u samen met collega's deze masterclass volgen, dan is een incompany opleiding mogelijk een effectieve oplossing voor uw organisatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

9.00 uur

Ontvangst

 

9.30 uur 

Opening, kennismaking en inventarisatie verwachtingen en wensen

 

10.15 uur 

De principes van gastvrij leiderschap

 

11.15 uur 

Pauze

 

11.30 uur

Het beïnvloeden van gastvrij gedrag

 

12.30 uur 

Lunch

 

13.15 uur 

Zelfreflectie: hoe gastvrij ben jij?

 

14.30 uur 

Pauze

 

14.45 uur

Aan de slag met praktijk casuïstiek

 

15.30 uur

Maak je actieplan

 

16.30 uur 

Oogst: wat hebben we geleerd?

 

17.00 uur 

Afsluiting en borrel

 

Laura de la Mar

Sprekersfoto
Trainer, coach, adviseur, spreker en eigenaar bij Gastvrijheid in Bedrijf
Laura de la Mar is FM’er in hart en nieren en heeft een grote passie voor gastvrijheid. Haar missie als oprichter van Gastvrijheid in Bedrijf is om Nederland en België gastvrij(er) te maken. Samen met haar gedreven collega’s helpt ze organisaties in diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen. Sinds 2006 is ze gespecialiseerd in gastvrijheid en deelt ze haar kennis als auteur, trainer en spreker. Ze schreef met John Hokkeling in 2012 het boek “Mood Maker”. In 2019 kwam het boek “Het geheim van gastvrijheid” uit. Laura in 5 woorden: enthousiast, gedreven, praktisch, waarderend en inspirerend.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.