Logo

Live online seminar: Gastvrijheid op anderhalve meter

Zorg voor optimale balans tussen veiligheid en gastvrijheid

Opleidingbeeld
Hoe creëer je een gastvrije beleving terwijl je tegelijkertijd de coronamaatregelen moet handhaven? Hoe bied je persoonlijke aandacht op 1,5 meter afstand? Hoe zorg je voor een veilig gevoel op de werkvloer? En hoe spreek je gasten en medewerkers op een gastvrije manier aan, wanneer ze zich niet aan de afspraken houden? Het online seminar ‘Gastvrijheid op anderhalve meter’ helpt u op weg.

Live online seminar: in het kort

Ongeacht in welke branche je werkt en of je te maken hebt met klanten, gasten, cliënten, patiënten, medewerkers of anders; jouw houding en gedrag hebben impact op veiligheid- én gastvrijheidsbeleving. In het nieuwe normaal van de anderhalve meter moet je dus op zoek naar de optimale balans tussen veiligheid en gastvrijheid.

 

Na het volgen van het live online seminar ‘Gastvrijheid op anderhalve meter’ bent u corona-proof  voorbereid op het gastvrij organiseren van de gastbeleving binnen uw organisatie:

  • U weet hoe u een gevoel van persoonlijke aandacht op afstand kunt creëren;
  • U weet hoe u de customer journey op een gastvrije manier kunt aanpassen als gevolg van coronamaatregelen;
  • U krijgt tips om beter om te gaan met weerstand en het aanspreken van mensen die zich niet aan de afspraken houden;
  • U heeft inzicht in het bieden van psychologische veiligheid bij gasten en medewerkers;
  • U weet welke behoeften, zorgen en wensen de verschillende persona’s binnen uw organisatie hebben als gevolg van de corona-uitbraak;
  • U weet hoe u op een gastvrije en positieve manier kunt communiceren over alle veiligheidsprotocollen en -regels.

 

 

Hoe werkt een live online seminar?

Net als bij een gewoon seminar op een fysieke locatie, komt u met de andere deelnemers en de docent op een afgesproken tijden bij elkaar. Ook heeft u dan ruim de gelegenheid om met de docent én de andere deelnemers in gesprek te gaan. Met één groot verschil: u bent virtueel bij elkaar, niet fysiek! En u krijgt wat vaker korte pauzes om even de benen te strekken.

 

Hiervoor gebruikt F-Academy speciale software. Het enige dat u nodig heeft om deel te nemen, is een computer met een microfoon, toegang tot internet en bij voorkeur een webcam, maar dat is niet strikt noodzakelijk. Er hoeft niets aan uw computer veranderd of geïnstalleerd te worden! 

 

Voor wie is dit live online seminar?

Dit live online seminar is relevant voor iedereen die in contact staat met (interne- en externe) gasten en klanten. Professionals die bezig zijn met het ontwikkelen van gastvrijheid/hospitality en dit willen uitdragen binnen de organisatie. 

 

Gastvrijheid op anderhalve meter: programma

Docent: Laura de la Mar

 

Na het volgen van het live online seminar ‘Gastvrijheid op anderhalve meter’ bent u corona-proof  voorbereid op het gastvrij organiseren van de gastbeleving binnen uw organisatie. 

 

Dit is het programma:

 

9.00 uur              

Welkom, uitleg programma en techniek                        

 

9.05 uur              

Kennismaken met elkaar

 

9.20 uur

Gastvrijheid & gastvrijheidsbehoeften: door de ogen van de gast kijken

 

10.20 uur

Korte pauze

 

10.35 uur

Impact van anderhalve meter op de gastreis

Gastvrije communicatie

Grenzen aanspreken: handhaven en omgaan met weerstand

 

11.45 uur

Wrap-up en evaluatie

 

12.00 uur

Einde live online seminar

 

Laura de la Mar

Sprekersfoto
Trainer, coach, adviseur, spreker en eigenaar bij Gastvrijheid in Bedrijf
Laura de la Mar is FM’er in hart en nieren en heeft een grote passie voor gastvrijheid. Haar missie als oprichter van Gastvrijheid in Bedrijf is om Nederland en België gastvrij(er) te maken. Samen met haar gedreven collega’s helpt ze organisaties in diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen. Sinds 2006 is ze gespecialiseerd in gastvrijheid en deelt ze haar kennis als auteur, trainer en spreker. Ze schreef met John Hokkeling in 2012 het boek “Mood Maker”. In 2019 kwam het boek “Het geheim van gastvrijheid” uit. Laura in 5 woorden: enthousiast, gedreven, praktisch, waarderend en inspirerend.

Downloads


Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.