Logo

Leergang

F-Academy biedt leergangen aan over actuele en strategische FM-thema’s. De docenten van de opleidingen binnen F-Academy behoren tot de top van hun vakgebied. Met de leergangen van F-Academy kunt u zich ontwikkelen van FM specialist tot ‘businesspartner’ en krijgt u kennis aangereikt waarmee u vraagstukken vanuit strategie en organisatiebreed leert te benaderen. Daardoor kunt u meerwaarde bieden als sparringpartner voor de directie en als klankbord voor lijnmanagers.

Iedere leergang wordt in de vorm van bijeenkomsten aangeboden. U krijgt vooraf literatuur toegestuurd, zodat u zich kunt inlezen en alle deelnemers met minimaal dezelfde basiskennis starten. Aan het eind van de leergang krijgt u bij een succesvolle afronding het F-Academy Certificaat uitgereikt.

De leergangen van FMM Academy zijn van HBO+-niveau en ontwikkelt voor:

  • Facility Managers 
  • Facility Professionals 
  • Facility Coöordinatoren

Kortom, iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van FM-strategie en beleid op het hoogste niveau, zijn eigen rol daarin wil ontwikkelen en zijn vaardigheid als deskundig gesprekspartner wil vergroten. Met onze leergangen vergroot u gegarandeerd uw toegevoegde waarde voor uw organisatie én uw carrièreperspectief!Binnenkort beschikbaar

Leergang Hospitality Management

In deze leergang krijgt u inzicht in de theorie van gastvrijheid, weet u hoe u hospitality meetbaar maakt en heeft u uw eigen visie en conceptplan ontwikkeld toegespitst op uw eigen organisatie. Dit wordt behandeld in 6 modules.
6 dagen | € 3995 Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.