Logo

Leergang

F-Academy biedt leergangen aan over actuele en strategische FM-thema’s. De docenten van de opleidingen binnen F-Academy behoren tot de top van hun vakgebied. Met de leergangen van F-Academy kunt u zich ontwikkelen van FM specialist tot ‘businesspartner’ en krijgt u kennis aangereikt waarmee u vraagstukken vanuit strategie en organisatiebreed leert te benaderen. Daardoor kunt u meerwaarde bieden als sparringpartner voor de directie en als klankbord voor lijnmanagers.

Iedere leergang wordt in de vorm van bijeenkomsten aangeboden. U krijgt vooraf literatuur toegestuurd, zodat u zich kunt inlezen en alle deelnemers met minimaal dezelfde basiskennis starten. Aan het eind van de leergang krijgt u bij een succesvolle afronding het F-Academy Certificaat uitgereikt.

De leergangen van FMM Academy zijn van HBO+-niveau en ontwikkelt voor:

  • Facility Managers 
  • Facility Professionals 
  • Facility Coöordinatoren

Kortom, iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van FM-strategie en beleid op het hoogste niveau, zijn eigen rol daarin wil ontwikkelen en zijn vaardigheid als deskundig gesprekspartner wil vergroten. Met onze leergangen vergroot u gegarandeerd uw toegevoegde waarde voor uw organisatie én uw carrièreperspectief!Binnenkort beschikbaar

Facilitair Strategisch Partner

De wereld van facility management verandert. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de facility manager én de inrichting van de FM-organisatie. De Leergang Facilitair Strategisch Partner helpt en stimuleert u uw toekomstige FM-strategie in te vullen.
7 dagen | € 3995 Meer info >

Leergang Hospitality Management

In deze leergang krijgt u inzicht in de theorie van gastvrijheid, weet u hoe u hospitality meetbaar maakt en heeft u uw eigen visie en conceptplan ontwikkeld toegespitst op uw eigen organisatie. Dit wordt behandeld in 6 modules.
6 dagen | € 3995 Meer info >
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.
F-Academy gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten