Logo

Gratis webinar: Wat wordt de functie van uw kantoor na corona?

Hoe ziet uw kantoor eruit als COVID-19 geen bedreiging meer is?

Opleidingbeeld
Facility en HR-managers staan voor een groot vraagstuk: hoe ziet het kantoor eruit als COVID-19 geen bedreiging meer is? Hoeveel collega's keren weer terug naar kantoor? En komen ze allemaal op hetzelfde moment? Wat moet het kantoor vooral bieden? Juist een rustige werkplek, een ontmoetingsplek of een mix daarvan. En moet het kantoor eigenlijk wel aangepast worden aan 'de nieuwe werkelijkheid'? Deze webinaropname geeft u de stappen én een tool om daar een passend antwoord op te vinden voor uw eigen organisatie.

De webinaropname in het kort

Nu vaccinatie op grote schaal op gang komt, moeten organisaties ook nadenken over de rol van het kantoor. Hybride werken, deels op kantoor en deels thuis, lijkt het toverwoord te zijn. Maar blijven medewerkers wel een groot deel thuiswerken? En gaan werkgevers wel weer iedereen op het zelfde moment op kantoor zien? 

 

In deze webinaropname doorloopt  Silvia de Haan de stappen om het antwoord op deze prangende vragen te vinden. Silvia is Workplace Consultant bij Solved, huisvestingsadviseur voor eindgebruikers van vastgoed. 

 

Solved heeft een tool ontwikkeld die inzicht geeft in deze huisvestingsvraagstukken. Ondertussen hebben al bijna 5000 mensen deze tool ingevuld en de lering daaruit zal Silvia delen in het webinar. Tipje van de sluier, de kantoren krijgen in de toekomst minder meters en meer muren!

 

Onderwerpen die behandeld worden in het webinar zijn onder meer:

  • Wat missen medewerkers aan kantoor, hoe waarderen zij de thuiswerkplek en wanneer willen ze straks naar kantoor?
  • De Thuiswerkfactor, de tool die inzicht geeft in de functie van uw kantoor.
  • Wat leren de resultaten van circa 5000 respondenten van de Thuiswerktool?
  • Wat is de impact op het kantoor? Praktijkvoorbeelden waarin aanpassing van het kantoor nodig is.
  • Stappenplan om te komen tot de juiste weg naar aanpassing van het kantoor.

 

Silvia de Haan

Sprekersfoto
Workplace consultant bij Solved
Als workplace consultant vertaalt Silvia de Haan de strategie van organisaties naar de beste werkomgeving. Met de overtuiging van het feit dat huisvesting meer is dan stenen maar een tool om een bedrijf vooruit te helpen. Haar advies staat los van trends maar past bij de strategie en waarden van de klant. Silvia heeft na haar studie aan de Design Academy (Eindhoven) zich ontwikkeld van product vormgever, interieurontwerper en projectmanager tot workplace consultant. In 2017 heeft Silvia de Haan de stap naar Solved gemaakt om de workplace consultancy tak op te zetten.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.