Logo

Gratis webinar: Terug naar kantoor, maar hoe?

De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Opleidingbeeld
Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen zijn veel organisaties zich aan het voorbereiden op de terugkeer van hun medewerkers naar de werkvloer. Hoe maak je de juiste keuzes bij de (her)inrichting van de werkplekken? En wat wordt de impact op de employee journey en workplace experience? Deze webinaropname biedt inspiratie en praktijkcases voor een aanpak die past bij uw organisatie.

Gratis webinar: in het kort

Het anderhalvemeter kantoor met vaste werkplekken voorzien van plexiglas schermen en eenrichtingsverkeer op de gang: er wordt momenteel volop gewerkt aan het corona-proof maken van de werkomgeving. Welke maatregelen worden echt overwogen door organisaties en welke maatregelen klinken leuk maar doet eigenlijk niemand? En zijn alle aanpassingen wel nodig als een groot deel van de medewerkers onverhoopt thuis kan of moet blijven werken?

 

En heeft u al nagedacht over de effecten voor uw organisatie op de langere termijn? Houdt u wel voldoende rekening met de drijfveren en behoeften van de medewerkers? Want wat wordt de uiteindelijke impact op de organisatiecultuur en de workplace experience?

 

In deze webinaropname neemt Bote Scholtens, adviseur Huisvesting, Vastgoed & FM bij Twynstra Gudde, u stap voor stap mee in het maken van keuzes voor een werkomgeving die past bij uw organisatie.

 

Aan bod komt onder meer:

  • Prioriteiten bepalen voor het corona-proof maken van de werkomgeving: welke acties kun je vanuit facility en HR het beste wel/niet in gang zetten?
  • Thuiswerken versus kantoor: hoe ga je om met de personeelsbezetting?
  • Impact van corona op de employee journey en workplace experience
  • Hoe creëer je draagvlak bij medewerkers (en directie)?
  • Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe werkomgeving goed aansluit bij de organisatiecultuur?

Bote Scholtens

Sprekersfoto
Adviseur Huisvesting, Vastgoed & FM bij Twynstra Gudde
Bote Scholtens is adviseur Huisvesting, Vastgoed & FM bij Twynstra Gudde. Hij helpt organisaties bij het professionaliseren van de facility & workplace dienstverlening. Hierbij stelt hij altijd de eindgebruiker centraal. Wat zijn zijn wensen, behoeften en drijfveren? Hiervoor doet hij employee experience onderzoek, op basis waarvan hij opdrachtgevers helpt om een (facilitair) dienstverleningsconcept te ontwikkelen.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.