Logo

Online leren

F-Academy - Online leren

 

Online leren bij F-Academy

Wilt u blijven leren en uzelf ontwikkelen? Ook als u niet de deur uit kan of wil? Bij F-Academy kunt u online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het u het beste past! 

 

Met de F-Academy online webinars wordt u in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen, waarin u ook uw eigen vragen kunt stellen. Wilt u actief met docenten in gesprek en interactie met andere deelnemers? Dan biedt F-Academy u een live online masterclass, seminar of boostcamp. 

Het enige dat u nodig heeft om aan online leren van F-Academy deel te nemen, is een computer met toegang tot internet. Er hoeft niets aan u computer veranderd of geinstalleerd te worden! Voor live online seminars heeft u ook een microfoon (of oordopjes) nodig en bij voorkeur een webcam, maar dat is niet strikt noodzakelijk. 

 

Online webinars

Bekijk nu gratis de webinaropname Crisismanagement voor facility in tijden van corona. Krijg binnen een uur effectieve tips en adviezen om de facilitaire operatie in tijden van crisis succesvol te blijven aansturen!

F-Academy - Online webinars
De webinars zijn beknopte, interactieve online sessies. In korte tijd krijgt u op een effectieve manier informatie over actuele onderwerpen. En u kan via chat uw vragen stellen. En is er te weinig tijd, dan krijgt u per e-mail alsnog antwoord!

 

F-Academy - Bekijk alle online webinars

 

 

 

Live online masterclasses, seminars, bootcamps 

F-Academy - Live online leren

Net als bij een gewone masterclass, seminar of boostcamp op een fysieke locatie, komt u met de andere deelnemers en de docent op een afgesproken tijd bij elkaar. U kunt dan volop met  elkaar in gesprek te gaan. Met één groot verschil: u bent virtueel bij elkaar, niet fysiek! En u krijgt wat vaker korte pauzes om even de benen te strekken.

 

F-Academy - Bekijk alle live online programma's 

 

 

Alle voordelen op een rij

Met online leren bij F-Academy krijgt u deze voordelen:

  • Dezelfde hoogwaardige, praktische inhoud als van de leerprogramma's op locatie.
  • U kunt ook leren en uzelf ontwikkelen als u niet wilt of kunt reizen.
  • In de live online leerprogramma's heeft u actieve interactie met de docent en andere deelnemers.
  • Aantrekkelijke prijzen. 

 

 

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.